Atụmatụ ahụ

Shí Wikipedia, njikotá édémédé nke onyobulạ

[1]Atụmatụ a bụ usoro ihe nkiri BBC Scotland BAFTA na-emeri [1] nke na-esote ihe nkiri isii na ụlọ ụlọ Onthank na Knockinlaw na Kilmarnock .  Usoro a abụwo isiokwu nke ụfọdụ nkatọ mgbasa ozi, na usoro a na-akpọ " porn ego ogbenye " [2] [3] ma ọ dị ka inye "echiche na-eduhie eduhie" nke ndụ na ala. [2]

Ihe omume[dezie | dezie ebe o si]

Na mbụ, e mere anọ, mana ọ bụ abụ abụ nke mbụ ka emere n'oge usoro ozi echere.  Emere ihe omume 3 na 4 na mbụ n'ihi ikpe ahụ nkọwa onye so na usoro.  Ebe ọ bụ na mgbasa ozi nke ihe omume ndị a ike i chere ndị juri, BBC Scotland ọchịchị nhọrọ ọzọ ma ọ bụghị ime mgbasa nke ihe omume [1] [2] Usoro a la ọkụ n'obi site na ihe omume nke mbụ na 16  Mee 2011. Eme mgbanwe ihe omume niile na United Kingdom ndị ọzọ na BBC One site na 14 June – 12 Julaị 2011. </link>[ na ] agbasakwa ihe omume nke ise n'oge ọsọ a;  a na-esere ya otu afụ ka emechara ihe omume ndị ọzọ wee jide ụfọdụ n'ime ndị na-eje na-akpa anọ mbụ.

Ihe nkiri nke mbụ[dezie | dezie ebe o si]

Ihe omume nke mbụ webatara ndị na-ekiri ya na ebe Cunningham: nna Gordon na nne Annie, ada Kimberley dị afã 15, na ụmụ nwoke Chris na Brian.  Ihe ọzọrọ bụ Marvin, enyi ya bụ Dayna (mgbe a tọhapụrụ n'ahụ́ na mkpado eletrọnịkị) na ụdị ya bụ Bullet.  Ihe gosi na nke mbụ bụ nne ya bụ Kay, yana ụmụ yakwara mmetụta Candice (15) na Kendal (5).  Kay na- anwụ Jenna na Gary dị afụ 17 na- ese ebe obibi, bụ́ ndị na-alụso riri riri ahụ ogụ.

N'ime ihe omume na Episode 1: Gordon na Annie nwa Brian ejedebe n'ụlọ mkpọrọ mgbe a mebiri nke udo; Nwa ha nwoke nke nta bụ Chris na-ejedebe na nsogbu na ndị na-ere ọgwụ ọjọọ; A chụpụrụ Gary n’ụlọ Kay; Marvin na-enwe oke ọgwụ mgbochi ma emesịa ejide ya maka izu ụka mgbe ya na Dayna dị ime gbasasịrị.

Nkeji nke Abụọ[dezie | dezie ebe o si]

Na ihe omume nke, Gordon na- ike ọrụ;  Nwa nwanne Marvin na-akwaga n'ụdị nke ọzọ na- akpali mmasị ike ya na Dayna;  A na-ejide Kay maka ịwakpo onye agbata obi;  Kimberley so na ịgba egwu;  na akara Cree na-eme ka ọ pụta nke mbụ.  Eziniche Cree etinyela aka na obodo ruo ọgba abụọ, wee meghee etiti mbụ nke mpaghara ahụ.  Ha na-achọ a imepe ya, ma na-a njikere ego maka njikereghachi na ọrụ, ma n'agbanyeghị na a na-enye ha ụlọ peppercorn, na-agbasi mbọ ike ike ego iji mee ya.

Kay enwekwaghị ndidi n'ebe ụmụntakịrị bi na ya nọ wee chụpụ ha, ma Bullet nkịta ejedebe na-emezigharị ya mgbe esemokwu gbasara ụgwọ ụlọ ọgwụ anụ ụlọ nke sitere na ihe mberede mgbe ọ gbapụrụ. Dayna na-apụkwa na mberede.

Isi ihe nke atọ na nke anọ[dezie | dezie ebe o si]

Na njedebe nke mmemme nke abụọ, a gụpụtara ọkwa na-esonụ n'usoro isiokwu ahụ: "N'ihi ihe gbasara iwu na-akpataghị na onye ọ lụlụ na usoro ruo ugbu a, a ga-edozi ozi nke abụọ ikpeazụ.  nke ahụ. igbu oge. A ga-hazi ha mgbasa ozi n'oge ọzọ."

E mere atụmatụ, na-agbaso mkpebi ikpe nke ụlọikpe, na nkeji nke atọ na anọ ga-amalite na 27 Julaị na 3 Ọgọst 2010 n'otu n'otu. [3] Agbanyeghị, ebigharịrị ihe omume ndị a n'ihu n'ihi ikpe ụlọikpe ọhụrụ. [4]

Ekwuwapụta oge igbu oge ọzọ mgbe otu n'ime "kpakpando" ihe nkiri ahụ - Chris Cunningham - boro ebubo ịpụnara ngwa ọgụ gbasara mmejọ nke ebubo na ọ mere na Mee 2010. A na-agbasa ihe omume ndị a na 23 na 24 May 2011, na-emegharị ugboro abụọ nke mbụ nke usoro ahụ n'izu gara aga na mmemme mmelite pụrụ iche na-ewere ọnọdụ na 30 May 2011.

Ndapụta[dezie | dezie ebe o si]

Enwere usoro nke ahụ pụtara na BBC Otu Northern Ireland aha ya bụ The Estate, nke edobere na Ballysally Estate na Coleraine .  Ihe ngosi ngosi na nke 23 Jenụwarị 2012 wee na-agba ọsọ ọsọ ọ na-agwụ na 12 Maachị 2012, ọ gbakwara UK niile site na 27 Ma ọchịchị 2012 ruo 15 Mee 2012 na- ndị ụbọchị Tuzdee ọla ma e nso izu 1  Mee mgbe ọ na-agbasa na akwụkwọ 2 Mee 2012 </link>

Ntụaka[dezie | dezie ebe o si]