Bernard Ackah

Shí Wikipedia, njikotá édémédé nke onyobulạ
Bernard Ackah
Mmádu
Akụkụ nkeShio Kosho Dezie
ụdịekerenwoke Dezie
mba o sịCôte d'Ivoire Dezie
Aha enyereBernard Dezie
Ụbọchị ọmụmụ ya9 Eprel 1972 Dezie
Ebe ọmụmụBonn, Côte d'Ivoire Dezie
asụsụ ọ na-asụ, na-ede ma ọ bụ were na-ebinye akaFrench language, Japanese Dezie
ebe agụmakwụkwọLycée Français International de Tokyo Dezie
blood typeO Dezie
ụdị egwuregwujudo Dezie

Akụkọ ndụ[dezie | dezie ebe o si]

Ọrụ nka ọgụ na nzụlite[dezie | dezie ebe o si]

A mụrụ Ackah na Bonn Germany na nne na nna Ivorian wee kwaga Japan mgbe ọ dị afọ 2. Ọ na-eme judo n'oge ọ nọ n'ụlọ akwụkwọ sekọndrị na ụlọ akwụkwọ sekọstrị. N'afọ 1998, ọ gara South Korea wee nọrọ ebe ahụ afọ atọ iji na-eme taekwondo na Mahadum Yonsei.

O mere ya ọkachamara mbuaha mara nka mpụta mbụ na March 2007 na a mbụ-gburugburu knockout mmeri Hyun Pyo Shin na K-1 Hero si 8. Ọ banyere Chakwasa ihie mgbe e mesịrị na afọ na Dynamite!! USA mgbe ọ chụpụrụ onye bụbu onye ọkpụkpọ NFL Johnnie Morton na-egwu egwu egwu. Ọ gara n'ihu merie ọgụ atọ ya na-esote, Otú ọ dị, gụnyere otu onye Dutch kickboxer Melvin Manhoef. Ọ kwụsịrị ogologo ahịrị ọnwụ a sekọnd asaa n'ime ọgụ ya na Ryūshi Yanagisawa na Deep: 43rd Mmetụta na mmeri KO. Ọ meriri ọgụ abụọ, ma na nkwalite miri emi.

Ọ banyere kickboxing na December 2007 mgbe ọ chere ihu na Japanese akụkọ Musashi na K-1 PREMIUM 2007 Dynamite!!. O meriri n'ọgụ ahụ site na knockout na agba nke atọ. Ọ lụrụ ọgụ na K-1 World Grand Prix 2008 na Fukuoka wee were Tsuyoshi Nakasako, onye meriri ya site na mkpebi. Ihe ndekọ kickboxing ya na-eguzo na mmeri abụọ na ọdịda atọ

Ọrụ telivishọn[dezie | dezie ebe o si]

N'afọ 2001, ya na Rex Jones guzobere ndị na-eme ihe ọchị "Sio-Koshō"(Solt Pepper), nke na-arụsi ọrụ ike ruo n'afọ 2008.

A maara ya n'etiti ndị na-akwado anime dị ka olu nke Master of Ceremonies na nsụgharị Japanese mbụ nke Yu-Gi-Oh! 5D. Ọ pụtakwara na asọmpi Sasuke nke iri na itoolu ma daa "Jumping Spider" na Nzọụkwụ Mbụ. N'oge na-adịbeghị anya, ọ pụtara na usoro Kamen Rider, malite Kamen Ride Wizard dị ka Phantom Caitsith na Kamen Rder Drive dị ka Gunman Roidmude.