Jump to content

Charley Lockhart

Shí Wikipedia, njikotá édémédé nke onyobulạ

Charley R. Lockhart (August 1876 - 1954) bụ odeko ego obodo Texas bido na 1931 ruo na 1941. O bu onye Texas di ntakiri o di 3'9"(114cm) n'ogologo etinyere n'oche. 

Oge ọ malitere[dezie | dezie ebe o si]

Amuru Lockhart na Dallus Country, Texas na August 1876. Aha nne na nna ya bu John C.R na Lucretia Lockhart. Ha gafere na Snyder, Texas na 1898.

Ọrụ[dezie | dezie ebe o si]

A họpụtara Lockhart ka ọ bụrụ onye na-ahụ maka akụ na ụba na Scurry County na 1900. A họpụtara ya ọzọ n'ọfịs obodo ugboro asatọ. N'afọ 1919 ọ gara Austin ka ya na onye isi ndị agha nke ụlọ ndị nnọchi anya Texas rụọ ọrụ.

N'afọ 1930, a họpụtara ya ka ọ bụrụ onye na-ahụ maka akụ na ụba steeti. N'afọ 1931, Ripley's Believe It Or Not gosipụtara ihe osise nke Lockhart n'okpuru isiokwu "Texas, steeti kachasị ukwuu na Union, nwere onye na-ahụ maka akụ na ụba kacha nta, Charley Lockhart, 45 sentimita n'ogologo. " Houston Post gbara Lockhart ajụjụ ọnụ mgbe ọ banyere n'ọsọ maka ọfịs onye na-elekọta akụ na ụba steeti, a ka e hotara ya ka ọ na-ekwu, "Achọrọ m ka ị mee ka o doo anya na m lụọ ọgụ a naanị nwoke", ka o doo ya. "Achọghị m ịtụ vootu ndị e nyere m site na mmetụta na ndụ enyeghị m nkwekọrịta ziri ezi. Ndụ adịla m mma. Anọ m n'ọkwa ọha na eze, nweta m obi ike na ọbụbụenyi nke ndị enyi m ma kụziere ụmụ m. . . . Abụ m naanị obere nwoke nwere nnukwu echiche na ahụmịhe zuru ezu na ikike iburu echiche m... "

Ọ gbara arụkwaghịm n'ọfịs ya n'ụbọchị iri abụọ na anọ n'ọnwa Ọktoba n'afọ 1941, onye osote ya họpụtara bụ Jesse James nọchiri ya.

Ọnwụ na olili ozu[dezie | dezie ebe o si]

Lockhart nwụrụ na 1954 ma lie ya na Snyder Cemetery.