Felix Orode

Shí Wikipedia, njikotá édémédé nke onyobulạ
Felix Orode
Mmádu
ụdịekerenwoke Dezie
mba o sịNaijiria Dezie
Aha enyereFelix Dezie
Ụbọchị ọmụmụ ya28 Julaị 1990 Dezie
Ebe ọmụmụLagos Dezie
Ọrụ ọ na-arụOnye otu egwuregwu bọọlụ Dezie
ọnọdụ egwu na otu / ọpụrụicheetiti etiti Dezie
oge ọrụ ya (mmalite)2004 Dezie
ụdị egwuregwuFootbọl Dezie

 

Felix Orode (amụrụ na 28 Julaị 1990, na Lagos) bụ onye Naijiria na-agba bọọlụ n'etiti. Felix Orode Lagos E wezụga Naịjirịa, ọ gbara bọọlụ na Spain, Argentina, na Peru.[1]

Ọrụ ya[dezie | dezie ebe o si]

Ọrụ klọb[dezie | dezie ebe o si]

Mgbe ọ dị afọ iri na anọ, Orode gbara goolu na Ngalaba Mbụ nke Naịjirịa na Eprel 24, 2004, na-egwuri egwu maka Mighty Jets megide Plateau United.

Mgbe ọ gafere Mighty Jet na Naịjirịa, onye ọrụ FIFA bụ Marcelo Houseman chọpụtara ya, onye kpọgara ya na Lleida site na Spain na 2009, ebe a họpụtara ya ka ya na ndị otu ahụ zụọ. N'otu afọ ahụ, ọ gara San Lorenzo, site na Ngalaba Mbụ nke Argentina, nke zụrụ 40% nke ikike ya. N'abalị iri abụọ na otu n'ọnwa Nọvemba, ọ malitere na ndị otu mbụ, na-anọchi Diego Rivero, megide Huracán, na Parque Patricios, egwuregwu nke o nyere Juan Manuel Torres nnukwu enyemaka na goolu nke abụọ nke otu ya. O sonyere na asọmpi nchekwa ebe ọ bụ onye na-agba otu ihe ahụ.

Mgbe onye nkuzi Diego Simeonede kwupụtara na a gaghị echebara ya echiche maka asọmpi ọzọ nke afọ 2010, e nyere onye ọkpụkpọ Naijiria ahụ ego na Nueva Chicago, nke Metropolitan B, ebe ọ gbara ọtụtụ egwuregwu na-eme nke ọma.

Na June 2010, ọ bịanyere aka n'akwụkwọ maka Comodoro Rivadavia CAI na-egwu na asọmpi National B.  Na mmalite nke 2012, e zigara ya na Excursionistas, ebe ọ na-egwuri egwu n'ọtụtụ egwuregwu na asọmpi Primera C na ọbụna na Copa Argentina.  Na semester nke abụọ nke 2012, Luján bịanyere aka na ya.  N'etiti 2013 ọ rutere Comunicaciones, ebe Jorge Vivaldo duziri ya.  Na 2014 o nwere obere oge na Walter Ormeño Sports Club nke ngalaba nke abụọ nke Peru na otu afọ ahụ ọ laghachiri na Excursionistas.  Ọ hụrụ ya na 2016 na-egwu na Sportivo Barracas de la Primera C, nke bọọlụ Argentine..

Na 2017 ọ bịanyere aka na Depro, nke sitere na mpaghara Entre Ríos, nke ọ na-arụrịta ụka na Federal Tournament Nkeji nke atọ nke bọọlụ Argentine..

Edensibia[dezie | dezie ebe o si]

Njikọ mpụga[dezie | dezie ebe o si]

  • Profaịlụ na BDFA (n'asụsụ Spanish) Profaịlụ dị na BDFA
  • Felix Orode at FootballDatabase.eu
  • Felix Orode at Soccerway