Jump to content

James Francis Barker

Shí Wikipedia, njikotá édémédé nke onyobulạ
James Francis Barker
</img>

James Francis Barker (1872 – 10 Disemba 1950) bụ onye isi ala nke abụọ nke Rochester Athens na Mechanics Institute, nọchiri Carleton B. Gibson, site na 1916–1919.

Nkume ili ozu n'ebe a na-eli ozu Prospect Hill, Nantucket

Amụrụ ya na 1872 na Keokuk, Iowa, [1] nwa onye na-ahụ maka tiketi ụgbọ oloko na New Orleanian nke Spanish na French mmịpụta.  [2] Ndị nna ya n'ụdị nna ya kpọọ 11 n'ime ihe 15 ndị ​​biri n'akwụkwọ na 1659.  akwụkwọ.  Ọmụma ọrụ nwa oge na DH Burnham & Company na Allis-Chalmers Manufacturing Co. tupu ọ pasta njikọ, bụrụ onye nke ngalaba nkuzi akwụkwọ na East Division High School na Milwaukee, Wisconsin na 1897. Ọ na 1904 na-arụ ọrụ ndị  yiri ya na Grand Rapids High School na Hackley School na Muskegon, Michigan.  Na 1906, o sonye na nguzobe nke East Technical High School na Cleveland, Ohio wee jee ozi dị ka onye isi akwụkwọ mbụ ya.

Ọ mụrụ onye mbụ Kate Spooner na 1897 wee pịa otu nwa amụrụ.  Mgbe ọ nwụsịrị na njedebe 1930s, ọ na-ama Josephine M. Edmonds, onye nkuzi akụ na ụlọ ụlọ na nwanne ọkara nke International House of New York nchoputa Harry Edmonds, [1] na 1941.

Ọ bịara na Rochester Athens na Mechanics Institute mgbe onye bu ya hapụ ọrụ ka ọ gaa n'ihu n'onwe ya na ọrụ ndị agha.  Ọ na-elekọta ụlọ akwụkwọ ahụ n'oge Agha Mbụ Mbụ, ma e ikike ọ ka ọ bụrụ onye nkọwa nke Junior na Technical Education na Rochester City School District .  [1] : 115  Ọ rụkwara ọrụ dịka onye n'ozuzu nke mmemme mgbede, ọkọchị, na ịga n'ihu maka inye aka..

Mgbe ọ lara ezumike nká na 1936, ọ nwere ụlọ ihe nkiri foto ngosi "The Eagle's Wing" na Nantucket Island n'oge nwanwanyị.  Ɔhwɛ ụlọ ihe nkiri ahụ aha ụgbọ mmiri ụgbọ mmiri n'agwaetiti nna nna ya nyere iwu na Nantucket Sound.  Ọ gbasoro, [1] ite, ọrụ igwe, na ime kabinet.

Ọ nwụrụ n'ụlọ ya na Rochester mgbe ọ dị afọ 78 ma tinye ya na Nantucket.

Ntụaka[dezie | dezie ebe o si]

Njikọ mpụga[dezie | dezie ebe o si]

Àtụ:S-start Àtụ:S-aca Àtụ:S-bef Àtụ:S-ttl Àtụ:S-aft Àtụ:S-end